TriTag

TriTag 0.8

Pas de onduidelijke namen van je liedjes aan

VOOR

  • Makkelijk in het gebruik
  • Simpel naar wens aan te passen

TEGEN

  • Database werkt niet

Uitmuntend
8

TriTag voorziet je mp3's van het correcte etiket. Vaak komt het voor dat de benaming van je muziekbestanden incompleet is. TriTag past dit heel netjes en gratis voor je aan.

Veel mp3's hebben een onduidelijke naam. Zo zie je punten of underscores tussen de woorden, de naam van het lied vóór die van de artiest, enzovoort. Kortom, je hebt vaak zelf geen idee naar welk lied je luistert. TriTag lost dit probleem simpel voor je op. Je geeft precies aan hoe je jouw muziek wilt labelen en in welke volgorde. Net zo makkelijk vink je aan dat er spaties dienen te komen op de plaats van underscores of punten.

TriTag ziet er qua lay-out niet al te mooi uit. Dat is op zich jammer, maar geen groot obstakel aangezien het de werking van het programma niet beïnvloedt. De bijgeleverde database laat ook nogal wat te wensen over. Deze is namelijk (nog) niet beschikbaar. Er is al wel een knop voor de database maar daar is alles mee gezegd.

TriTag is een heel fijn programma om jouw muziekcollectie op te schonen. Je mp3's zien er voortaan verzorgd uit en je weet direct met welk lied je van doen hebt. Ondanks het ontbreken van een database is TriTag erg nuttig voor muziekliefhebbers.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer

Beoordelingen about TriTag